8 Temmuz 2013 Pazartesi

Hürriyet'ten Sn. Ali Dağlar Yazdı: "Ataköy sahilindeki 25 kule için çarpıcı rapor"



 (*)
Değerli Komşularımız, Ataköy ve İstanbul gönüllüleri
 Derneğimizin  büyük gayretler ve özveriyle yürüttüğü çabaları ses getirmiş, yapılan haksızlık, hukuksuzluk en sonunda gün ışığına çıkmıştır. Anayasaya aykırı olarak Plaj  kumu içine inşa edilmek üzer planlanan devasa gökdelen inşaatları görünür hale gelmeye başlayınca tepkiler artmış, herkesi bir umutsuzluk kaplamıştı. Ancak, derneğimizin zamanında ve güçlü hukuki argümanlarla açtığı Kıyı Kenar çizgisi davamızın  bilirkişi raporları bu bölgenin doğal kıyı olduğunu  beyan etmiş, haklılığımızı ispat etmiştir. Sözkonusu beyan, bugünkü (8/7/2013) Hürriyet gazetesi 8. sayfasında ayrıntılı olarak yer almaktadır. Bu haberin yargı için de önemli ve yol gösterici olduğunu düşünüyoruz  Şimdi, söz yargının ve adaletin terazisi nasıl tartacak göreceğiz. Umarız hukuk, Ataköy 1. Kısım 14 parselde olduğu gibi hakkın ,adaletin yanında olur. Geleceğe ve bizden sonrakilere karşı olan  görevimizi yerine getirdiğimiz inancıyla, şimdiye dek olduğu gibi asıl  bundan sonraki çalışmalarda güçlü etkilerini göreceğimiz değerli destekleriniz için teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.
Ataköy 1. kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu:
Dündar Ercan , Doğan Gürsoy, Bilgin Timur, Mustafa Uyguner, Tüveyç Özden, Ömer Gür, Ayfer Kaynar  


NOT: Bu haberi yapan Ali Dağlar beyi  telefonla arayarak ya da e-posta yolu ile teşekkür etmek haberi yapan kişi açısından da önemlidir.
Tel: 212 677 00 00

Haber sayfasına bağlantı:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=23675861

* Sayın ve sevgili komşumuz Deniz bey'in Facebook grubumuzda paylaştığı resim, inşaat alanında daha çok derinlere bile inilmeden, yüzeyde bile kazılan yerlerden nasıl su fışkırdığını göstermekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder